Rólam

Bikfalvi Moni, túra- és kalandszervező

Egy kis bemutatkozás – avagy “ki van a monitor mögött?”

Belvárosi gyerek vagyok, de szerencsémre a szüleim kiskoromban vettek egy telket a Szentendrei-szigeten, és attól kezdve kora tavasztól késő őszig az erdőben meg a Dunában töltöttem minden szabadidőmet. Bicikliztem, gyalogoltam, úsztam, vágyakozva bámultam a lovakat és az evezősöket, és tudtam, hogy a természetben akarok élni, amennyire csak lehetséges.

Egyetemista koromban elvégeztem egy túravezetői tanfolyamot, majd turisztikai menedzser és sportoktatói végzettséget is szereztem, és pár barátommal alapítottunk egy szabadidősport egyesületet (ez volt a legegyszerűbb forma). Ez az egyesület 2019 novemberében volt 25 éves, és megalakulása óta folyamatosan működik, bár időnként kisebb intenzitással (a négy fiamra meg a munkára is kell néha figyelnem 🙂 ).

Nagyon szeretek utazni, de a városokra úgy nézek, mint Petőfi a hegyekre: “tán csodállak, ámde nem szeretlek”. Nekem a túrázás az igazi, legyen az gyalog, biciklivel, kenuval vagy akár lóval.

 

Gyere velem hátsó utakon! 🙂

Bikfalvi Moni, túra- és kalandszervező

 

Sziget út

(Fotó: saját – a Szentendrei-sziget “országútja”)

 
U.i. Könyvelésügyi megjegyzés: a fent említett egyesületben időnként elnökként, időnként alelnökként, időnként csak lelkes tagként, önkéntesként munkálkodom. Saját túráimat azonban jogilag az Élményturizmus Marketing Kft keretei között szervezem, amely a nagyfiaimmal közös cégem.
(Azaz ne lepődj meg, hogy a számlákon és egyéb hivatalos dolgokon a cég nevét látod és nem az enyémet.)